Joined.ro - motor de networking

Things will never be the same again!

Termeni și condiții

Câteva explicații introductive

Site-ul www.Joined.ro , denumit în continuare 'Site', este creat, administrat și se află în proprietatea SC Immaginet Brander SRL, adresă: Şos. Olteniței nr.103, sect. 4, Bucureşti, contact: office@joined.ro.

Termenii 'Joined.ro', 'Joined', 'Site-ul', 'noi' reprezintă compania Immaginet Brander SRL şi serviciile oferite de către aceasta prin intermediul site-ului www.joined.ro.

Termenul 'Utilizator' desemnează toate persoanele, fie ele fizice sau juridice, care accesează site-ul www.Joined.ro, indiferent de scopul accesării.

Joined.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru indisponibilități și defecțiuni ce pot surveni în funcționarea site-ului și nici pentru conținutul site-ului.

Cu ce se ocupă Joined.ro

Joined.ro este un site care facilitează stabilirea de relații între prieteni, colegi și/sau posibili colaboratori pe plan profesional. Pentru a avea acces la întreg conținutul site-ului, este necesară creearea unui cont de utilizator.

Utilizatorii înregistrați au mai departe opțiunea de a-şi completa şi gestiona un profil personal, de a afişa fotografii, de a-şi exporta CV-ul pe baza informațiilor completate în profil, de a discuta cu alți utilizatori înregistrați pe baza platformelor de comunicare create de Joined.ro: printr-un sistem de recomandări profesionale, prin comentarii trimise altor utilizatori și în cadrul grupurilor de discuții.

Pe baza informațiilor completate în cadrul procesului de înregistrare, Joined stabilește automat o relație între utilizatorii care au urmat aceeași formă de învățământ. Posibilitatea de a interacționa în cadrul acestui tip de grup creat automat este reglementată de setările personale de confidențialitate, pe care fiecare utilizator înregistrat și le poate defini.

Setările personale de confidențialitate pe care fiecare utilizator înregistrat şi le poate defini, constau în limitarea accesului la galeria foto şi la informațiile cu caracter personal pentru anumite categorii de utilizatori înregistrați. Spre exemplu: un utilizator înregistrat poate efectua setarea, ca numai utilizatorii care au fost acceptați de el ca prieteni să poată avea acces la întreaga sa galerie foto.

Joined.ro are dreptul de a dezvolta noi aplicații în cadrul site-ului. Lansarea de aplicații care presupun accesul terților înregistrați pe site la profilele personale ale utilizatorilor înregistrați pe site-ul Joined.ro vor fi făcute publice în cadrul site-ului. Utilizatorii pot avea în acest caz opțiunea de a-şi efectua noi setări de confidențialitate, referitoare la limitarea accesului terților înregistrați pe site la informațiile conținute în profilul personal.

Joined.ro are dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului document de Termeni şi Condiții.

Folosirea în continuare a serviciilor şi informațiilor conținute de Joined.ro este echivalentă cu acceptarea prezentului document de Termeni şi Condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii şi Condițiile prezentate aici, vă rugăm să renunțați la folosirea serviciilor site-ului Joined.ro.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi modificări aduse la conținutul prezentului document, vă rugăm să îl recitiți periodic. Utilizatorii înregistrați pe site-ul Joined.ro vor fi notificați de fiecare dată când se vor aduce modificări la prezentul document.

Proprietatea intelectuala

Conținutul şi design-ul site-ului, precum şi orice alt material ce are legătura cu site-ul Joined.ro (articole, newsletter etc.) vor fi denumite în continuarea prezentului document ca şi 'conținut site'. Conținutul site-ului aparține în totalitate lui Joined.ro şi colaboratorilor săi (în afara conținutului asupra căruia există drept de autor deținut de către terți) şi este protejat de legislația în vigoare referitoare la proprietatea intelectuală.

Nu puteți reproduce, utiliza sau permite unei alte persoane să reproducă şi/sau utilizeze informații din conținutul site-ului, fară a deține un acord în scris în acest sens din partea site-ului Joined.ro.

Utilizatorii înregistrați pe site sunt în totalitate responsabili pentru toate informațiile completate în cadrul profilului personal, fotografiile, comunicările către alți utilizatori ai site-ului (denumite generic în continuare 'conținut personal') şi sunt responsabili pentru trimiterea şi/sau împărtirea conținutului personal cu alți utilizatori ai site-ului (denumite in continuare 'a posta'). În momentul în care postați conținut personal , declarați faptul că dețineti acel conținut personal şi că oferiți site-ului Joined.ro dreptul neexclusiv de a folosi, modifica, afişa, publica şi distribui conținutul respectiv în orice formă, pentru o perioadă nelimitată de timp.

Prin prezentul document ați luat la cunostintă şi sunteti de acord că site-ul Joined.ro are dreptul, dar nu este obligat, să verifice conținutul personal şi să şteargă sau înlăture definitiv orice conținut personal sau conținut al site-ului, fară a trimite o notificare în prealabil. Prin prezentul document, garantați că publicarea conținutului personal în cadrul site-ului nu violeaza niciun fel de drept al oricarei persoane fizice sau juridice.

În momentul în care postați pe site-ul Joined.ro, sunteți de acord cu faptul că site-ul va face copii după întreg conținutul personal. Utilizatorii site-ului au dreptul de a șterge oricând doresc informații din conținutul personal. Prin prezentul document ați luat la cunostință faptul că Joined.ro poate reține copii ale conținutului personal postat de catre utilizatori.

Postarea de catre Dvs. a oricărui tip de conținut asupra căruia nu dețineți drepturi de autor sau orice alte drepturi referitoarea la postarea sa pe o pagină de internet publică presupune suportarea de către Dvs. și numai de către Dvs. a prejudiciilor cauzate deținătorilor drepturilor respective, site-ului Joined.ro, colaboratorilor nostri, subcontractorilor nostri si clienților acestora. Ați luat la cunostință că sunteți obligat să plătiți orice drepturi de autor, taxe sau sume de bani datorate oricărei persoane, ca urmare a postării în cadrul site-ului de conținut personal ce încalcă drepturile persoanei respective.

Utilizarea conțintului site-ului Joined.ro

Puteți copia sau tipări conținutul site-ului doar pentru uzul Dvs. personal și fără intenții comerciale. Orice altă formă de copiere și/sau reproducere a conținutului site-ului, indiferent dacă este efectuată în scop comercial sau necomercial este interzisă și poate face obiectul legislației în vigoare.

Fără a avea un acord în scris din partea site-ului Joined.ro, vă este interzis să:

Publicați, reproduceți, copiați, transmiteți sau transferați conținutul site-ului (în forma în care se regăseşte pe site sau în forme modificate) către orice mediu de comunicare sau de stocare a informației: publicații tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;

Îndepărtați posibile însemne care certifică dreptul de autor al lui Joined.ro asupra conținutului site-ului.

Orice utilizare a conținutului site-ului ce nu este menționată expres în prezentul document este interzisă. Pentru a utiliza conținutul site-ului în alte moduri decat cele menționate expres în prezentul document, vă rugăm să ne contactați la office@joined.ro.

Securitatea informaîiei

Principala noastră responsabilitate este de a proteja informațiile pe care voi le introduceîi în timpul activităților pe site-ul Joined.ro. Tocmai de aceea, accesul la informațiile voastre personale de pe Joined.ro este securizat printr-o parolă personală, strict confidențială, care nu este divulgată terților. Pentru a proteja informațiile voastre, efectuăm periodic verificari ale server-ului şi ale sistemului şi folosim tehnologii de protecție a datelor avansate, menite să preîntampine eventuale probleme. Facem de asemenea toate eforturile pentru a asigura securitatea informațiilor voastre. Avem insă nevoie de angajamentul voastru, de a nu vă divulga datele de autentificare pe site. Va recomandăm astfel să nu dezvăluiți nimănui datele Dvs. de acces la contul personal de pe Joined.ro.

Câteva sfaturi pentru a vă proteja conținutul personal față de persoane neautorizate:

Nu dezvăluiți nimanui numele de utilizator şi parola asociate contului Dvs. de pe Joined.ro;

În cazul în care accesați site-ul dintr-o rețea publică de calculatoare (sală de internet, serviciu etc.) vă rugăm să folosiți opțiunea de Ieşire din Cont, prezentă în dreapta sus a site-ului;

Închideti fereastra browser-ului după ce ați finalizat o sesiune de navigare în site-ul Joined.ro.

Comunicarea în cadrul site-ului

Adresele voastre de e-mail nu sunt făcute publice către alți utilizatori ai site-ului. Comunicarea cu aceştia are loc exclusiv prin intermediul sistemelor de transmitere a mesajelor proprii site-ului Joined.ro, în cazul în care nu ați hotarât să abordati altă formă de comunicare cu alți utilizatori ai site-ului.

Site-ul Joined.ro îşi rezervă dreptul de a monitoriza, şterge, muta, modifica mesaje transmise în cadrul site-ului sau de a limita accesul anumitor utilizatori la sistemele de comunicare a mesajelor din site-ul Joined.ro.

Aceste măsuri nu vor fi luate de către Joined.ro decât în cazul în care nu se respectă prevederile legale sau termenii şi condițiile de folosire a site-ului.

Modificări în cadrul site-ului

Joined.ro are libertatea de a aduce modificări, îmbunatățiri la conținutul site-ului şi de a suspenda, şterge sau limita accesul utilizatorilor la anumite porțiuni din conținutul său. În acest caz, Joined.ro nu este obligat să notifice acțiunile aferente acestor situații, nu este obligat să ofere o motivație pentru demersul efectuat.

Acord de confidențialitate

Informațiile pe care le furnizați în cadrul site-ului Joined.ro se supun termenilor menționați în Acordul de Confidențialitate.

Suspendarea accesului

Joined.ro poate să suspende temporar sau să oprească definitiv accesul utilizatorilor la contul de pe site, în cazul în care conținutul personal al utilizatorului şi/sau postările sale în cadrul site-ului contravin cu politica site-ului şi/sau cu legislația în vigoare. În acest caz, Joined.ro nu este obligat să notifice acțiunea de suspendare sau oprire a accesului la contul personal şi nu este obligat să ofere o motivație pentru demersul efectuat.